Lessen & Workshops
Ik ga voor inhoud, verdieping, de waarheid achter de verhalen.
Ouder-kind workshop
Doen jullie ook mee? 12 sept, 19 sept, 3 okt 2020

Workshops

Hou je van creëren, lekker je hoofd leegmaken? Wil je eens iets nieuws uitproberen? Dat kan.
Ervaring is helemaal niet nodig. In mijn workshops staan plezier maken en uitproberen voorop!

Wanneer: Kijk op mijn agenda voor de eerstvolgende workshop.

Waar: Kleuratelier Aiwa Froeling, Harenbergweg 36 Enschede

Bekijk de agenda

Alle workshops op een rijtje

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op

Workshops

Mijn aanbod

Ouder-kind workshop

Voor ouders die samen met hun kind willen creëren. Samen maak je in drie lessen één werkstuk. Elke les krijgt jullie schilderij een nieuw laagje.

Materialen workshop

Hierin verkennen we allerlei materialen zoals aquarelverf en potloden, Oost-Indische inkt en oliepastel. Aan de hand van een eigen gekozen foto ga je aan de slag om je eigen werkstuk te maken met je materiaal naar keuze.

Verf maak workshop

Hoe maak je je eigen verf? Daar kom je maar op één manier achter, door het te doen! Daarbij vertel ik graag smeuïge verhalen, want ik deel graag mijn passie voor de theorie achter verf. Daarna gaan we proefondervindelijk aan de slag onder het genot van koffie/ thee en wat lekkers. Aan het eind van de avond neem je je eigengemaakte verf of kunstwerk mee naar huis. 

Workshop op maat

Ik stel graag met je een workshop samen voor teamuitjes; bijzondere gelegenheden en andere wensen. Mail me voor meer informatie.

Mijn atelier

In het filmpje hiernaast zie je nog net de laatste glimp van mijn atelier in De Zessprong, waar ik mijn avontuur begonnen ben. Ik heb hier veel fijne lessen en workshops gegeven. Maarrrrrrr…….

Inmiddels ben ik heel erg druk met de verbouwing van mijn nieuwe atelier. Heel binnenkort zal ik je een virtuele tour geven!

Aanmelden


  • Aiwa heeft me op een hele nieuwe manier naar kleuren laten kijken. En daarnaast zijn de lessen heerlijk ontspannend en gezellig 🙂

   Corina Zwiers
  • Met mijn dochter van 7 bij Aiwa op schilderles. We maken een papagaai op een groot doek. We kijken geconcentreerd naar het voorbeeld dat we meenamen. Dit is geen kleurplaat kleuren, zoals we thuis doen. Dit is andere koek. Dan beginnen we aan zijn snavel. Ik begin met zwart te smeren. Hé, zegt mijn dochter, kijkend naar het plaatje. Er zit ook blauw in die snavel. Ik zeg: nee joh. Dan kijken we samen. Niet alleen blauw, ook wit en geel! En … GOUD! zegt Aiwa en ze knijpt een dot goudverf op ons palet. Mijn dochter kijkt ongelovig. Maar het is echt waar. Doe maar met je vingers, zegt Aiwa. Het kan nog gekker, denkt mijn dochter. En met een hele grote glimlach begint ze te smeren…

   Linda
  • Fedde heeft de afgelopen maanden op de woensdag schilderles gehad bij @kleuratelieraiwafroeling. Elke woensdag uit school hup door en nooit met enige tegenzin. Hij kwam thuis met de mooiste creaties (zie hier de ‘trek van de zwarte zee-eenden’.Hij kreeg de vrijheid om zijn eigen creativiteit en fantasie op papier te zetten. Aiwa heeft hem laten kennis maken met allerlei materialen, van ecoline tot eigen gemaakte verf. En de rust daar was ook wel fijn voor ‘m. Echt een aanrader voor de creatieve kids onder ons!

   mama van Fedde
   mama van Fedde

  Lesrooster

  Bekijk hier het lesrooster

  Voorwaarden

  Bekijk hier mijn voorwaarden

  0